Hur göra din bil Lättare

Automobiles använda komplicerade maskiner för att producera den enklaste av fysiska krafter, såsom att dra eller skjuta ett fordon. En av de viktigaste aspekterna av bil rörelse är vikt jämfört med motoreffekt. Lätta på lasten kommer i sig att göra en bil att gå snabbare, eftersom motorn inte behöver producera mer makt för att göra bilen flytta. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan lätta ett fordon i ungefär två timmar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

bort baksätet genom att vrida sina bultar i en moturs riktning, sedan dra dem fri av fordonet, om tillämpligt. Baksätet kan vara tung och väger en bil ner med så mycket som 60 eller 70 pounds. Ta bort dem, och möjligen passagerarsidan säte, kommer att ha en dramatisk effekt på vikt
2

bort ovidkommande karossen genom att ta bort bultarna eller popnitar som håller delarna på bilen,. Glasfiber aero- kjolar till bilar för utseendet kan väga bilen ner utan att de aerodynamiska effekterna ofta söks av designers. Delarna brukar komma upp i fyra delar: frontspoilern, gardinkappor sido-och bakre stötfångare kjol. Så mycket som 50 pounds av övervikt kan spridas på detta sätt.
3

Byt hjulen lager stål med lätta versioner genom att vrida lug moturs muttrarna och ta av hjulen av och sedan transplantera däcken på den nya hjul. Återställ hjulen genom att vrida muttrarna i medurs riktning, i ett alternerande mönster. Lätta hjul kan minska fordonets totala vikt med 50 pounds eller mer.
4

Byt paneler stål och huva med modeller kolfiber genom att ta bort deras bultar i en moturs riktning, sedan transplantera den nödvändiga hårdvaran till den nya delar. Stora stål huvar har varit kända för att bidra med många extra pounds som kolfiber, eller ens glasfiber, kan delar lindra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83341.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.