Hur till Öka HEMI Hästkrafter

En HEMI motor är en typ av motor som använder distinkta hemisfäriska förbränningsrum. Dess användning i de senaste 50 åren har varit främst i prestanda fordon producerats och designats av Daimler-Chrysler, inklusive NASCAR fordon under 1960. Eftersom HEMI motorerna producerar hästkrafter med hjälp av luft /bränsle-förbränning, som med vanliga motorer, kan samma metoder öka hästkrafter på din HEMI motorn, oberoende av vilken typ av fordon som innehåller det. Instruktioner
1

rent fysiskt motorrummet på din bil, ta bort all synlig smuts, damm och smuts. HEMI-motorer, som de flesta motorer, beroende främst på rörliga delar för att producera hästkrafter. Fysiska hinder kan förhindra olika motorkomponenter från att uppnå sin fulla rörelseomfång, begränsa hästkrafter. Se till att använda kemikalier och material för användning i en motor, som vissa kemikalier kan skada några av de känsliga motorkomponenter.
2

Byt din motorolja med syntetisk olja. Syntetisk olja smörjer motordelar mer effektivt, vilket håller dem i rörelse med fart och kraft och förhindrar komponenter såsom motorer kolvarna från att sakta ner när under tung användning. Detta kan ge en liten skjuts i kraft, särskilt i äldre fordon.
3

Byt din HEMI-drivna bilens filter lager luft och låda med en prestanda eftermarknad luftintag systemet. Denna procedur kräver viss fordonskompetens, eller professionell installation, men det kan ge en allvarlig hästkrafter lyft för din bil. Luftintaget är ansvarig för att suga in luft och styra in den i motorns cylinder, där den blandas med bränsle för att skapa förbränning. Med mer luft i denna blandning gör förbränningen effektivare, vilket i sin tur ökar makten.
4

Byt din HEMI driven bilens motorstyrenheten med en prestanda eftermarknad motorstyrenheten. Det här alternativet är endast tillgängligt på fordon som har ett elektroniskt system för bränsleinsprutning. Motorns styrenhet hanterar flödet av bränsle i luft /bränsleblandningen, och fabriksspecifikation motor styrenheter erbjuder ofta säkerhet och ekonomi snarare än prestanda. Resultatorienterade motor styrenheter programmera om bilens elektroniska bränsleinsprutningssystem och öka hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96032.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.