Så Anslut Farthållare till Edelbrock Carb

Även Edelbrock linje av förgasare är inriktad mot den höga prestanda, street /strip marknaden, inser tillverkaren att du inte behöver försaka bekvämlighet för prestanda. Ansluta din OEM kabel farthållare till en Edelbrock förgasaren kräver inköp av ytterligare en konsol som underlättar anslutning av bilens gasreglage koppling, växellåda kickdown länkage (om tillämpligt) och farthållaren kabeln. Installationen är enkel, och kan slutföras snabbt. Saker du behöver
Edelbrock gaspådrag /farthållare fäste # 8031, # 8036 och # 8030
skruvmejsel
3/8-tums socket med spärrfunktion
Visa fler instruktioner

1

Fäst Edlebrock fästet till den befintliga gasreglaget på förarsidan av förgasaren med två skruvar. Dra åt muttrarna på bultarna bakom fästet.
2

Bänd ändarna på gaspedalen koppling och farthållaren kabeln ur huset med en skruvmejsel.
3

Fäst gasreglaget koppling till konsolen, ansluter klippet på änden av kabeln till den inre klämman på fästet. Kontrollera att kabeln är säker. Tryck och vrid fästet mot framsidan av motorn, och se till att konsolens spak har ett komplett utbud av resor med någon tvingande eller hinder.
4

Dra kabeln farthållaren genom yttre klämman på fästet. Placera en mutter och en bult, som ingår med konsolen, genom öglan kontakten i änden av kabeln. Dra åt muttern på bulten med en 3/8-tums hylsa och spärrskaft.
5

Vrid fästet fram emot att testa att den har komplett utbud av resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87293.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.