Reese Hitch Installation

dragkrokar kan du utrusta ett fordon för att bogsera. Det belopp som en bil kan dra kommer att baseras på bilens design samt klassificering av Hitch du installerar. Dragkrokar från ett stort företag som Reese kan enkelt skruvas fast på de flesta stadsjeepar och jeepar men kan kräva borrning på personbilar. Saker du behöver Review, komplett uppsättning av handverktyg, inklusive skiftnycklar och Hylsnyckelsats
Reese dragkrokssatsen
Drill
hydraulisk domkraft
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Parkera fordonet på plan mark. Orientera dig på baksidan av ditt fordon, under bakre stötfångaren. Undersök de bakre rambalkar (om SUV eller lastbil) eller den bakre hjälpram (om unibody) för att se om det finns förborrade hål för en dragkrok.
2

Placera din Reese skumt upp mot bakram /hjälpram. Den Reese Hitch kommer endast montera ett sätt (mottagaren ska vara vänd utåt). Använd en hydraulisk domkraft för att hålla skumt i position när du har centrerat den. Sätt fastsättningsanordning medföljer Reese skumt, och dra åt ner all hårdvara.
3

Borra sekundära fästhål om det behövs. På vissa bilar kommer sekundära hål behöver borras i bakre ramen /hjälpram. Typiskt för dessa kommer att borras på baksidan slutet av fordonet bakom stötfångaren. Använd en bit metall borr för att borra hålet, sedan in säkra hårdvaran.
4

Kontrollera att dragkroken sitter fast på baksidan av ramen /hjälpramen, att kroken sitter jäms med monteringsytan på bakramen /hjälpram, sedan dra åt all hårdvara till momentet specifikationen av Reese för ditt specifika problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87005.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.