Hur du kontrollerar om en Vanity Plate är Taken

Tillgänglig från ditt område Institutionen för motorfordon (DMV), fåfänga registreringsskyltar är ett sätt att uttrycka sig via din bil. Plattorna, även känd som särskilda plattor räntor licens, kan du placera en kombination av bokstäver och siffror för att stava ut ett budskap. Om meddelandet redan krävt av någon annan, kan du inte använda den. Varje fåfänga platta är unik och avgifter varierar från område till område. Innan få din fåfänga tallrik, måste du kontrollera att se om meddelandet är upptaget av någon annan. Saker du behöver
Pen
Paper
Telefon
Visa fler instruktioner
Besöker DMV
1

Skriv ner på ett papper med meddelande du vill på din fåfänga tallrik. Besök din områdets DMV kontor.
2

Ge representant ditt meddelande fåfänga plattan. Fråga DMV representant för att utföra en sökning via din statens register registreringsskylt för att se om din fåfänga tallrik meddelande är tillgängligt.
3

Slutför fåfänga plattan ansökan, om ditt meddelande inte redan är upptaget , och ge det till DMV representant för bearbetning. Addera Calling DMV
4

Skriv ner på ett papper det meddelande du vill på din fåfänga tallrik. Ring din områdets DMV kontor.
5

Fråga DMV representant för att utföra en sökning via din statens register registreringsskylt för att se om din fåfänga tallrik meddelande är tillgängligt. Ge företrädaren ditt meddelande fåfänga plattan.
6

Besök din områdets Department of Motor Vehicles att slutföra fåfänga plattan ansökan, om ditt meddelande inte redan är upptaget. Addera Online
7

Skriv ner på ett papper det meddelande du vill på din fåfänga tallrik. Ring din områdets DMV kontor.
8

Fråga DMV representant för adressen till webbplatsen för att kontrollera om en fåfänga platta budskap är redan taget. Skriv ner webbadress på en bit papper.
9

Öppna din dators webbläsare. Ange webbplatsens adress i "Adress" rutan högst upp i webbläsarens skärm. Tryck på "Enter" eller "Return"-tangenten på datorns tangentbord.
10

Skriv ditt meddelande i webbplatsens sökrutan och klicka på "Sök" eller liknande formulering. Följ webbplatsens på skärmen för att beställa din fåfänga plattan om ditt meddelande inte redan är upptaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95414.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.