Hur man programmerar en Keyless Entry Alarm

En vanlig standard eller eftermarknaden alternativ på fordon sedan 1990-talet, har nyckellösa fjärrkontroller blivit oumbärlig för många bilägare. Dessa fjärrkontroller är programmerade att arbeta med låsmekanismen på din bil och även styra larmet och stammen. Den keyless inresa larmsystemet automatiskt synkroniseras med fjärrkontrollen när fjärrkontrollen är programmerad, så att du kan låta den panik och stänger av larmet på distans. Instruktioner
1

Sitta inne i bilen med fjärrkontrollen (er) och stäng alla dörrar och bagageluckan.
2

Placera nyckeln i tändningslåset och vrid det två klick till höger till "On" läge.
3

Tryck och håll låsknappen på fjärrkontrollen i en sekund. Detta bör ske inom fem sekunder för att vända din nyckel i din tändning.
4

Vrid tillbaka nyckeln ett klick åt vänster, till "Off". <
5 p> Upprepa steg 2 till 4 ytterligare tre gånger. De upprepade processer bör ske snabbt, och med bara 5-sekunders pauser i mellan.
6

Lyssna på låsen till cykel efter avslutad fjärde varv och tryck på låsknappen på fjärrkontrollen som du är programmering inom fem sekunder. Om du programmerar ytterligare fjärrkontroller trycker dem så snart du trycker på den första.
7

Vrid nyckeln i tändningslåset hela vägen till vänster och ta bort din nyckel. Avsluta ditt fordon och använda fjärrkontrollen för att testa keyless inresa larmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83237.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.