Holley 7448 Tuning Tips

Holley Performance Products, så kallade Holley, har tillverkat bränslesystem och levererar bil beslutsfattare såsom Ford, sedan 1903. Holley är känd för sina förgasare, som har producerat över 250.000. En sådan produkt är 350 CFM två-FAT förgasare, känd som 7448, med hänvisning till dess produktnummer. Förgasare måste hållas inställd, eller justerade, och vissa tips kommer stöd i den processen. Snabb Idle Set Screw

Denna fras refererar till tomgång på motorn som kan vara för hög eller för låg. I vilket fall måste den ställas in eller justeras, till rätt hastighet mätt i varv per minut, eller varvtal. En snabb tomgång ställskruv vrids för att justera inställningen. Fabriksinställningen för denna förgasaren är mellan 1.500 och 1.600 rpm. Enligt Holley, är någon justering behövs endast för att tillgodose önskemål av ägaren om han känns som tomgångsvarvtalet är för lågt eller för högt.
Idle Mixture Needles

Dessa poster styr blandningen av luft och bränsle på tomgång. Fabriksinställd rekommenderar Holley de inte justeras. Men de kan ställas in för att antingen få mer luft, eller mer bränsle till motorn. Tuning kräver flytta tomgång mixture skruvarna jämnt.
Float Nivåer

Enligt VDL bränslesystem, bör bränslenivån i skålen sättas 1/8 till 3/16 av en tum nedanför sikthålet så när bilen är igång måste det knuffad hårt för att få ut bränslet. Som Holley och VDL påpeka, styr bränsletrycket bränslenivå. Bränsle halter fastställs genom Holley på fabriken men justeringar kan göras baserat på bränsletryck.
Gasspjällsblad Justering

Detta tips kräver inställning bladet på lägsta varvtal möjligt att förhindra att dra igenom den höga hastigheten kretsen på tomgång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85812.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.