Hur man gör akryl Car Taggar

Akryl bil taggar har blivit ett populärt sätt att fylla i tomrum där en främre registreringsskylt skulle gå. De kan anpassas eller inredda i en one-of-a-kind sätt att det ger personlighet till en bil. Tillverkade bil taggar finns tillgängliga men majoriteten av dem är gjorda av slagtålig styren som spricker lätt. Med några enkla verktyg, kan en akryl bil tagg framställas som är av högre kvalitet än bilen tags tillgängliga på bildelar återförsäljare. Saker du behöver
Sax
dubbelhäftande tejp
Sheet akryl
Drill
Borrspetsar
Rat svans fil
220-grit sandpapper
100 procent bomull trasor
Akryl polering förening sälja Grease penna
målarens maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1 Denna bil har en stor platt för att fästa en bil taggen.

Mät längden och bredden på registreringsskylten fästet. De flesta bilar har en plan yta på mitten av stötfångaren för montering av registreringsskylten. Skriv mätningarna ned liksom positioner eventuella hål eller konsoler. Har en plast återförsäljare skära en bit av akryl efter att välja en färg eller mönster för bilen taggen.
2

Skapa en kartong mall av bilen tagg med mätningarna från steg ett. Använd tunn kartong som den typ som finns på baksidan av ett anteckningsblock. Rita konturerna av bilen taggen, inklusive eventuella hål. Klipp mallen ut med sax. Använd en nagel för att stansa ut positionen för eventuella hål eller skåror på mallen så att de rada upp med stötfångarens hål eller konsoler.
3

Montera mallen på stötfångaren. Använd två stycken av dubbelhäftande tejp för att hålla den på plats. Kontrollera att eventuella hål eller skåror på mallen radas upp med hålen eller spåren på stötfångaren.
4 En juridisk registreringsskylt måste monteras på baksidan stötfångaren eller fender.

Borra nödvändiga hål för att montera bilen tag i akryl. Använd borr klassade för användning med akryl. Dessa borr har en lång vass spets som minskar trycket på akryl vid borrning genom den. Låt skyddspapperet backar på plasten samtidigt som du arbetar med den. För skåror, använd en liten råtta fil svans metall. Lirka försiktigt filen och tillbaka tills önskad hack uppnås.
5

Sand de skurna kanterna av akryl med 220-slippapper. Torka kanterna ner med en 100 procent bomull trasa för att avlägsna eventuell slipning skräp. Applicera 05:55 droppar akryl polering förening till en ren bomullstrasa och polera den slipade kanter tills de har en blank yta.
6

Ta bort skyddspapperet uppbackning från båda sidor av akryl. Dekorera bilen taggen för att personifiera den. Självhäftande vinyl bokstäver kan användas för att skapa ett budskap bilen taggen samt färg eller andra material som kommer att hålla fast plast.
7

Applicera en remsa av målarens maskeringstejp parallell till botten av bilen taggen, med den övre kanten av bandet att skapa en vägledning för vinyl bokstäver. Dra av varje bokstav och tillämpa den på bilen taggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84951.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.