Hur öka hästkrafter på en 2006 Dodge Charger

Den 2006 Dodge Charger är ett återupplivande av den klassiska Charger som Dodge introducerades 1964. Denna bil var absolut en resultatinriktad bil och inriktad på en yngre marknad. Även med den imponerande hästkrafter och siffror vridmoment produceras av Dodge stock motor inställning på 2006 Charger, hindrar fabriken luftrenaraggregat dramatiskt luftflödet. Luftflödet är ansvarig för förbränning, och med mer luftflöde kommer mer bensin och i slutändan fler hästkrafter. Byte fabrikssystemet luftrenare med ett högt flöde luftintag är ett ekonomiskt sätt att öka hästkrafter. Saker du behöver
kick-flöde luftintagsenheten
Flathead skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och lossa skruven slangklämman ansluter intaget fabriken luft till spjällhuset. Vrid skruven moturs för att lossa den och skjut slangklämman ur vägen.
2

Ta bort alla skruvarna som håller fabriken montering luftintaget till luftintaget fästen på ramen.

3

Ta bort de två skruvarna som håller sensorn massa luftflöde till luftintaget montering och koppla den elektriska anslutningen körs till sensorn. Ta bort sensorn.
4

Ta bort slangen ansluten till luftintaget genom att dra bort det. Du måste lossa skruven på slangklämman som håller den till fabriken luftintaget slang.
5

Ta monteringen luftintaget.
6

Installera nya luftintag montering. Installationen är den omvända för flytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83287.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.