Hur du anpassar en Chevy Lumina

Chevy Lumina infördes för att ersätta de Monte Carlo. Det anammades snabbt av Chevy som ersättare för Monte Carlo i Riksförbundet för Stock Car Auto Racing (NASCAR) circut. Även om Lumina var kortlivad i världen av biltävlingar, lämnade den ett bestående intryck på entusiaster som söker bilar att anpassa utseendet och hästkrafter. Fastän Impala anses vara Chevys standard sedan, är den Lumina den ofta föredragen vehikel för att bygga en anpassad bil. Saker du behöver
Body kit
Black fälgar
NASCAR svarta fälgar
Dekaler eller hud wrap
Visa fler instruktioner
1

Installera en kropp satsen. Detta kommer att ge Lumina ett utseende som liknar en racerbil. NASCAR race bilar liknade knappt beståndet Lumina, men genom att byta ut stötfångarna med NASCAR-inspirerade stötfångare, kan du ge din Lumina att titta racerbil. Många tillverkare erbjuder organ kit i en mängd olika mönster så att du kan hitta ett unikt utseende.
2

Installera NASCAR-inspirerade svarta fälgar. Svart fälgar har varit en stapelvara i NASCAR race bilar och var alltid installeras på Chevy Lumina under sin tid som ett NASCAR fordon. Mest eftermarknaden fälgar eller fälgar tillverkas för att ersätta den ursprungliga fälgar på ett fordon, är flashiga och krom. Använda svarta fälgar kommer att likna den sportigare Lumina fälgar används på Nascar race bilar.
3

Installera dekaler eller hud omsluter för att ge din Lumina en riktig look racerbil. Dekaler är små klistermärken som visar logotyper NASCAR sponsorer. Du kan få liknande dekaler och installera dem på din bil. Du kan också köpa äkta hud sjal som täcker hela bilen, dessa skinn används för att applicera dekaler på de officiella NASCAR fordon. Hud sveper bokstavligen linda runt bilen som en jätte klistermärke. Eftersom de flesta NASCAR fordon skadas under ett lopp, är detta det snabbaste sättet att tillämpa sponsorlogotyper eftersom det hindrar behovet att placera varje enskild dekal på bilen. Mest fordonsindustrin prestanda återförsäljare kan beställa dem åt dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83698.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.