Hur man ansöker Vinyl till ett bilfönster

Varje bil behöver den personliga kontakten, som distinkt dekorativ pjäs som tar fram din personlighet och berättar människor det handlar om dig. Ett av de bästa sätten att göra detta är att tillämpa vinyl dekaler. De finns i en mängd olika mönster och former för att passa både de behov som du och ditt fordon. Även om det finns gott vinylgrafik butiker i varje gathörn i dessa dagar, kan du tillämpa dessa mönster själv och spara en hel del pengar i processen. Saker du behöver
Sprayflaska med vatten
Sugskrapa
Glasrengöringsmedel
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

tvätta fönstret. Applicera din fönsterputs till fönstret och tvätta bort all smuts eller främmande föremål genom att torka den ren med en pappershandduk.
2

Peel stöd. Skala backade bort av din nya vinyl fönster dekal, för att göra detta, tag tillbaka pappret och skilja den från dekalen. Om din dekal är invecklat, gör detta långsamt så du inte förstöra det.
3

Blöt vinyl och fönster. Använd din sprayflaska att fukta baksidan av dekalen och fönsterytan du planerar att använda den till. När detta är gjort, försiktigt placera vinyldekal i läge.
4

Squeegee ut vattnet. Använd din gummiskrapa för att avlägsna vatten eller luft instängd mellan vinyl och glaset. För att göra detta trycker skrapan mot glaset och flytta den från ena sidan till den andra tills allt vatten och luft avlägsnas.
5

bort limmet fram och tvätt. Avlägsna självhäftande papper locket på den nya vinyl dekal. Använd nageln och börja peeling tillbaka, när det väl är igång, ta tag i papperet med fingrarna och dra den långsamt tills den är helt bort. Spraya fönstret och vinyl dekal med fönsterputs och tvätta den ren med en pappershandduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83092.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.