Hur man målar en lastbil Frame

Metallytor all rost med tiden om inte ordentligt förberedda och vårdas. Lastbil ramar är inte annorlunda. Lastbil ramar är utsatta för smuts, lera, vatten, snö och andra vätskor från vägens yta. Ramen håller hela trucken tillsammans och är hur motorn hålls på plats. Ramen bör tas om hand och repareras så att den inte rostar och skadas. Rost kan tränga ramen och så småningom göra hål, vilket gör ramen instabila och osäkra. Lär dig att måla en lastbil ram att hålla din lastbil och ram i bästa form. Saker du behöver
Sandblaster
självetsande primer
Automotive primer
Automotive måla
Visa fler instruktioner
1

separat ram från lastbil. Detta kräver unbolting och ta bort ramen från lastbilen. Börja under lastbilen och ta bort allt från ramen. Ramen bör vara nakna när du är klar.
2

Ställ ramen på två bockar eller två rekvisita så att den inte sitter på marken. Med hjälp av en sandbläster, sandblästra hela ytan av ramen. Se till att sandblästra sidorna och undersidan av ramen. Rengör området och ta bort all sand när du är klar.
3

Spray ramen med självetsande primer. Detta skyddar metallen från ytan rost om du inte planerar att måla det direkt, men det gör också att fordonsindustrin primern att ansluta sig till metallen.
4

Prime hela trucken ram med tre tunna lager av fordonsindustrin primer. Spraya primer på undersidan av ramen först och sedan till höger. Följ med den övre delen av ramen. Låt varje lager torka.
5

Måla truckens ram med tre eller fyra tunna lager färg. Använd ljus, även stroke, börja med undersidan av ramen. Se till att komma in i alla hörn och sprickor i ramen så att rost inte kan nå varje del av metallen. Låt färgen torka innan du tar i ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83072.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.