Hur du köper Hubcaps

Hubcap är en generisk term som används för att beskriva en mängd olika biltillbehör såsom hjulsidor, navkapslar, centrerar lock och wheelskins. Center Caps och mössor hjulet täcker endast muttrarna på ett däck. Används omväxlande, hjulsidor och navkapslar beskriva en metall eller plast täcker för däckets nav. Instruktioner
1

Hitta storleken på dina hjul innan shopping för navkapslar. Hjulstorleken ligger på däcket. Leta efter en serie bokstäver och siffror skiljs med ett snedstreck som slutar i ett antal från 12 till 17, de standardstorlekar för de flesta däcken. Skriv ner däckets storlek, samt fabrikat och modell för din bil, som ligger i din instruktionsbok.
2

Bestäm om du vill ha ett original navkapsel Equipment Manufacturer eller vill utforska dekorativa hjulsidor , navkapslar, centrerar lock och mössor hjul. Byt navkapsel med en som matchar de andra navkapslar på bilen. Kontakta din bilhandlare eller besök ditt lokala navkapsel återförsäljare att beställa en OEM ersättning för bilen.
3

Upptäck de många nya och begagnade hubcap stilar tillgängliga från eftermarknaden hubcap återförsäljare. Hubcaps finns i metall och höggradiga plaster. Upptäck anpassade navkapslar som ger dina hjul väderkorn. Hitta olika OEM navkapslar gjorda för ditt specifika fabrikat och modell av bilen, inklusive navkapslar och mössor Center med ditt varumärke logotyp. Nya och begagnade modell OEM navkapslar finns för bilmodeller från 1940-talet till idag.
4

Kolla hjulsidor i plast. De flesta hjulsidor är utbytbara på olika märken och modeller av fordon så länge hjulet storlek är densamma. Plast hjulsidor är dekorativa och allmänhet billigare än metall navkapslar.
5

Ge dina däck en lyxig look med krom navkapslar eller wheelskins. Ange märke och modell av fordon när du lägger ordern. Wheelskins är inte utbytbara som vissa navkapslar eller hjulsidor. Installera wheelskins över fälgar av dina däck för att ge din bil ett exklusivt utseende.
6

Besök en lokal eftermarknad navkapsel butik för att se de olika navkapslar som finns på marknaden. Pris dina navkapslar lokalt och jämförelsevis handla andra lokala återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82902.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.