Hur sänka en Honda Civic

sänkta bilar hantera bättre och har en mer aggressiv hållning. Detta är sant med alla high-end sportbil och kan vara sant med din Honda Civic. Sänkning en Civic ger kroppen närmare marken, minska krängning och förbättra hantering och prestanda. Automotive butiker kan sänka en Honda Civic, men debiterar hundratals eller tusentals dollar för delar och arbete. Saker du behöver
Jack
två pallbockar
Ratchet /Hylsnyckelsats
WD-40
Två buntband
ny uppsättning med fyra coilover fjädrar
Show Fler Instruktioner
Sänk fronten
1

Palla upp bilen, placera en pallbock på vardera sida av bilen strax bakom framhjulen. Ta bort hjul /däck från båda sidor.
2

Ta bort de två skruvarna som håller upp bromsledningen, ta sedan bort bulten på chocken. Du måste trampa på rotorn och bromsoket att få bort dem från chocken. Du kan också använda en gummiklubba.
3

Pop huven och ta bort de två skruvarna som håller chocker in från toppen. Placera toppen av coilovers i hålen där chocker passar. Dra åt dem från toppen först. Du kan behöva använda en domkraft under rotorn att driva coilover upp tillräckligt för att försegla det i att dra åt den.
4

Byt bromsslangar fast fästet på chocker. Om det inte finns några fästen på de nya chocker, använd buntband för att hålla bromsslangar upp.
5 allt

Bolt tillsammans igen, byta hjul /däck och sänk bilen till marken.

Sänk bakre
6

Jack upp den bakre delen av bilen och placera en pallbock under varje sida av den bakre delen av bilen. Ta bort båda hjul /däck.
7

Placera domkraften under chock att ta bort bulten som håller den med kontrollgruppen. Avlägsna bulten på bromstrumman också.
8

Ta bort bultarna på toppen av chocker, dra reglaget armen nedåt och sedan ut.
9

Installera den nya chocker med inbyggd-bult i botten av chocken inför framsidan av bilen. Bolt allt på plats, dra åt alla skruvarna och sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83062.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.