Hur man målar Chrome Car Trim

Chrome är normalt ljust silver och mycket glänsande, vilket gör det sticker ut som trim på en bil. Krom kan också repas, bli matt eller sticka ut för mycket för vissa människor. En bra lösning på dessa problem är att måla krom bilen trim. Paint krom med fel steg kan leda till flisning, fjällning och sprickor i färgen. Använda rätt steg för målning krombil trim kan resultera i en fin, hållbar yta för bil trim bitar. Saker du behöver
Gray instegsskydd pad (finns på Biltema) katalog Sand papper (300 och 800 grit) katalog Själv etsning fordonsindustrin primer
Automotive primer
Automotive måla
Automotive klart
Visa fler instruktioner
Plastic Chrome Parts
1

Ta del från bilen om möjligt. Om inte, använd maskeringstejp och papper runt delen för att skydda den omgivande ytan.
2

Använd den grå instegsskydd pad att putsa krom på hela delen. Tröskelskyddet pad gör krom yta matt. Se till att putsa hela delen tills det inte finns några blanka områden alls.
3

Spray primer på delen med tre tunna lager. Låt primern torka mellan varje lager.
4

Spray fyra tunna lager färg ovanpå grundfärgen och låt varje torka. Applicera tre eller fyra lager av klart att den torkade färgen på delen. Addera Metal Chrome Trim
5

Ta bort klädseln från bilen om möjligt. Använd maskeringstejp och papper runt delen för att skydda den omgivande ytan av bilen.
6

Använd 300 papper grus sand till sand den kromade ytan av bil del. Sand den delen tills all krom är helt matt. När detta steg är klar, den del sand igen med 800 grit sandpapper. Detta steg tar bort de små repor kvar av 300 slippapper.
7

Spraya del med själv etsning primer. Denna primer fastnar på krom och gör den vanliga primern att hålla sig till den delen. Regelbunden primer och färg fastnar inte en kromad yta.
8

Primer hela ytan av den del med två lager av vanlig bil primer. Låt varje lager torka ordentligt.
9

Måla delen med tre lager av bil färg, så att varje skikt torka helt innan du hanterar den delen eller byta ut den på bilen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83071.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.