Hur man installerar ett Rear Camber Kit på -96 till 2000 Honda Samhällskunskap

Honda Civic har samma chassi genom 1996-2000 års modell, med bara kosmetiska plåt förändringar differentiera varje år. Dessa bilar är populärt att sänka, och när du gör det, kommer det bakfjädringen börja ha en stor mängd negativ camber. Detta hänvisar till den grad till vilken den övre delen av hjulet lutar in mot mitten av bilen, vilket orsakar överdrivet däckslitage. För att fixa detta, behöver du installera ett bakre camber kit på Civic, som kommer att ersätta en av de övre upphängningslänkar. Det tar runt en timme eller så för att göra per sida. Saker du behöver
Jack
Jack står
Stoppklossar
Däck järn
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
3/8-tums breaker bar
Bakre camber kit
Penetrerande spraya
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Ställ camber kit på marken, med varje länk bredvid varje andra. Justera dem båda så att de är samma längd med hjälp av en fast nyckel (du kan hitta finjustera camber senare när det är på bilen).
2

Sätt stoppklossar runt framhjulen. Ta bort de bakre hjulen med däck järn och lägg dem åt sidan. Spraya genomträngande spray på bultarna som fäster den övre länken på bakvagnen. Addera 3

Unbolt övre bakre länk från chassit och fjädring med 3/8-tums breaker bar och 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Ta den övre länken från suspensionen.
4

Installera camber kit i bakvagnen med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Installera de bakre hjulen med däck järn och sedan sänka Civic av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86490.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.