Hur man installerar Metal Spiralfjäder Risers

Metal spiralfjädern sättsteg används på mickar eller fyrhjulsdrivna fordon kör för att höja ramen högre upp från marken, eller för en styvare fjädring. Coil spring stiger begränsa upp och ner rörelse av fjädern för att förhindra att fordonet bottna och att ge fjädern mer vikt kapacitet. Risers används oftast av fyrhjulsdrivna entusiaster men också anställda av racing entusiaster för mer positiv dragkraft i lager bilar. De kan också användas i nästan alla fordon som behöver styvare fjädring eller flera avslut. Saker du behöver
4 domkraft (en bredvid varje hjul) katalog 4 frame uttag (två för varje sida) katalog 4 metall spiralfjädern risers
Däck järn
1/2-tums socket
Ratchet
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Infoga ett jack under axel på fordonet på alla fyra sidor. Varje domkraft bör vara så nära hjulet som möjligt. Det finns en stor plats på toppen av jacket kolv, och denna slits kommer att passa över axeln. Vrid spåret parallellt med axeln med fingrarna för att montera den på axeln. Domkraften måste vara under axeln - inte ram -. Av fordonet
2

höja fordonet tills däcken är från marken ca 4 inches, och ta bort däcken. Använd bilens däck järn för att ta bort alla muttrarna. Placera änden av däcket järn på varje tappmuttem, och vrid den moturs för att ta bort den. Ta tag i däcket med båda händerna och dra bort hjulet. Detta kommer att utsätta de stötar och krängningshämmare. Använd en 1/2-tums hylsa och spärrnyckel att ta bort bultarna som håller de stötar och krängningshämmare till fordonets ram. Låt den andra sidan av krängningshämmaren och chock bultas på plats.
3

Position två uttag på vardera sidan av fordonet, jämnt fördelade längs hela ramen, så att totalt fyra uttag är på plats och redo att stödja ramen.
4

Sänk de uttag som under axlarna. Ta dem hela vägen ner och skjut dem ut från under bilen, så att fordonet stöds endast av ramen domkrafter. Unbolt och ta bort spiralfjädrar från fordonet. Det syns tydligt fästen som håller spiralfjädrar till fordonet. Använd 1/2-tums hylsa och spärrskaft för att ta bort skruvarna. Detta kommer att frigöra fästet och fjädrarna kommer att glida ut.
5

Sätt i metall spiralfjädern risers in i de öppna spolar av fjädrarna halvvägs från toppen och botten av fjädern. Den stigrör har stora tandade kanter eller divots som är samma diameter som fjädrarna på toppen och botten av handtagsaggregatet. Sätt i stammarna in fjädrarna halvvägs upp. Du kommer att se var de grästorvor eller räfflor ska passa över fjädrarna. Håll stigaren på plats vid den yttre omkretsen av våren, och knacka på sidan av den med en hammare. Fjädern ska öppna något som stigaren klick och kommer på plats. Fjädern håller då stigaren på plats.
6

Bolt fjädrarna på plats precis som de var innan på toppen och botten. Den sättsteg kommer inte att ändra formen på spiralfjädrar, eller hur de passar in i parentes. Den stiger bara ändra hur fjädrarna fungerar när de är under press från tung belastning eller överdriven körning i off-road situationer. Placera anslutningarna tillbaka under axlarna där du hade dem innan. Jack fordonet upp tills fordonet är något lyfts av ramens uttag. Ta bort ramen jacken.
7

Sänk domkraft till marken. När fordonet sänker kommer de stötar och krängningshämmare rada upp med sina respektive bindväv fästen. När de gör det, anslut dem båda där de fäst innan. Fortsätt att sänka bilen till marken. När fordonet sänker, metall spiralfjädern riser blir säkert inuti spiralfjädrar. Det finns också gummi riser.
8

Skjut ram jacken ut från under bilen och köra normalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87676.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.