Instruktioner för en Warn Winch Mount

En VINSCHMONTERING är metallplattan som gör övergången mellan vinschen och stötfångaren. Eftersom de olika bilmodeller har olika stötfångare, gör Warn olika vinsch fästen för att möta ett brett spektrum av applikationer. Om du köper rätt skylt för din vinsch och fordon, installera det ska vara så enkelt som att dra åt några bultar. Vinschen kommer att lägga en försäkring för sölgrop när du kör off-road. Installera vinschen på monteringsplattan kräver bara några få gemensamma verktyg. Saker du behöver
Wrench /Hylsnyckelsats
Winch monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Montera bärkonsolen mellan sidobalkar med bultarna, lås brickor och muttrar tillhandahålls. Detta fäste passar nära botten av de två medlemmarna där bulthålen laguppställningen.
2

Installera solenoidfästet på toppen av bärkonsolen med bultar, låsbrickor och som muttrar. Det kommer att finnas två skruvhål på vänster sida som kommer att radas upp med solenoiden monteringshålen. Vissa vinschar kräver inte denna konsol. Rådgör med din vinsch bruksanvisning för mer information.
3

Fäst konsolerna registreringsskylt till undersidan av bärkonsolen med den medföljande hårdvaran.
4

Set vinschen på bäraren och fäst den med skruvar, låsbrickor och muttrar tillhandahålls. Vinschen monteringshålen kommer anpassa perfekt med mottagarna på bäraren.
5

Installera genomgången till framför bäraren fästet genom att fästa muttrarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86654.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.