Hur till Öka Hästkrafter & Vridmoment i Ford F150

F-150 är en fullstor pickup designats och producerats av Ford Motor Company. Det introducerades först 1948 som Ford F-1 och förblir i produktionen vid tidpunkten för denna skrift (2010). Det finns olika motoralternativ över åren och modell av F-150 som sträcker sig från mindre inline 6 cylindriga motorer till den kompressormatade V8-motor som finns i Lightning trim linjen. Alla versioner av F-150 kan göras mer kraftfull via eftermarknaden modifiering. Instruktioner
1

Byt Ford F-150 intag fabriken luft med en prestation eftermarknaden kall luft intake.This ger förbättrat luftflöde in i motorn samt en lägre total motortemperatur, vilket i sin tur ger en måttlig ökning av hästkrafter och vridmoment.
2

Byt Ford F-150 avgassystemet med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Gör det kommer att öka flödet av varm luft ur motorn, vilket minskar motorns temperatur och förbättrar gasrespons. Detta kommer att öka hästkrafter och vridmoment, samt att ge din bil en starkare, mer aggressiva sound.
3

Installera ett chip prestanda dator till datorn ombord på F-150. Det här alternativet är bara tillgängligt på nyare F-150 lastbilar som har en dator ombord. Prestanda datachips programmera motorns dator, som förvaltar och kontrollerar olika arbetsfunktioner, för maximal kraft och prestanda i stället för effektivitet.
4

Installera en lustgas insprutningssystemet. Dikväveoxid injektionssystem består av en flaska av lustgas gas och ett insprutningssystem som är ansluten till bränsleledningen. När den aktiveras av föraren, släpper flaskan ett skott av lustgas i bränslesystemet som ger en enorm, men tillfällig, ökning vid makten. Den tillfälliga karaktären av denna effektökning gör Nitrous system Oxide injektion idealiska för användning dragracing.
5

Installera en kompressor med turbo kit. Kompressor och turbo kit, även känd som överladdade kit, tratt enorma mängder luft i motorn, där luften sedan blandas med bränsle. Detta i sin tur ger en enorm ökning i hästkrafter och vridmoment som drastiskt kan ändra manövrering av fordonet. Eftersom förändringen i hästkrafter och vridmoment som produceras av överladdade kit kan vara så dramatisk, är det ofta nödvändigt att uppgradera andra komponenter i trucken såsom bromsar och däck för att säkert hantera denna effektökning.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95828.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.