Prestanda uppgraderingar för Dodge Durango

Dodge Durango är en medelstor SUV som tillverkas av Chrysler. Medan Durango standardutrustning är tillräckligt för normal gata körning, kan vissa ägare vill förbättra sin Durango prestanda. Eftermarknaden delar såsom specialiserade luftfilter, bränslefilter och högpresterande differentialer kan hjälpa till att förbättra en Durango makt och hantering. Luftfiltersystem

Sportluftfilter system är konstruerade för att ge Dodge Durango med större luftflöde till motorn samtidigt filtrerar den inkommande luften. Högpresterande luftfilter har en cylinder design där luften kommer in i filtret, vilket minskar begränsning av luft och låter den in i motorn med en ökad hastighet. Slutresultatet är ökad gasrespons.
Superchips

Superchips övervakar enheter som kan anslutas till motorn i en Dodge Durango, tillåter föraren att avgöra om fordon fungerar på en hög prestandanivå. Superchips övervakar motor transmissioner och parametern att motorn arbetar inom. Durango ägare kan hämta nya motorparametrar från Internet och laddade upp dem till Durango s färddator för att öka bilens hästkrafter och bränsleekonomi.
Diffbromsar

Högpresterande differentialbroms för Dodge Durango tillåter kraftöverföring från motorn till hjulen som skall slutföras snabbare. En Dodge Durango med stora skillnader prestanda slip kommer att reagera snabbare på förändrade vägförhållanden, vilket resulterar i bättre hantering för driver.These skillnaderna också ger ökad makt till hjulet och snabbare accelerationer. Högpresterande skillnader bör endast installeras av kvalificerad personal eftersom de direkt påverkar hanteringen av Durango.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95652.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.