Hur man byter Sadelöverdrag

Du kanske vill installera ny bil säte täcker för någon av en mängd olika anledningar: det kan vara sommar och dina lädersäten blir för klibbigt och varmt, eller din sits kan vara slitna eller inte Matcha med andra interiör uppgraderingar du har gjort, eller kanske du bara vill anpassa inredningen av ditt fordon. Oavsett anledning, som täcker dina framsäten med en helt ny, universell passform satt av stolsöverdrag kommer att skapa en dramatisk förändring till det inre av bilen med en minimal mängd av tid, ansträngning och utgifter. De skyddar även sätet undertill från ytterligare skador och är lätt bort för en dragning genom tvätten. Saker du behöver Review, Universal passform klädslar
Slim skruvmejsel
Bilbarnstolar
Wire hängare
S-krokar
Marker
Liten, vass kniv
Visa fler instruktioner
1

Ta av huvudstödet genom att trycka på avtryckaren nära basen av nackstödet. Om dina nackstöd inte har en release knapp, kan du sätta in ditt skruvmejsel i frigöringsspärren att ta bort nackstödet från sätet.
2

Ange baksätet och skjut ryggstödet framåt för att skapa gott utrymme att arbeta.
3

Lokalisera öppningen av klädseln sektionen som är avsedd att täcka ryggstödet och dra den över toppen av ryggstödet. Slingra klädseln över ryggstödet, dra den nedåt tills den når gapet mellan ryggstödet och sitsen,. Locket bör passa väl
4

Dra locket sätessitsen över sitsen tills kanten av locket når mellanrummet mellan sitsen och ryggen.
5

Tuck de elastiska öglor som sticker ut från botten av ryggstödet täcker i springan mellan ryggstödet och sätet botten.
6

in kroken i din tråd hängare i springan mellan ryggstödet och sitsen, från baksidan till framsidan. Fisk runt med kroken tills den griper på en av de elastiska öglor. Dra öglan genom baksidan av gapet med hjälp av hängare. Upprepa med den andra slingan.
7

Fäst S-krokar till både elastiska öglor och dra öglorna under stolen, hooking S-krokar till metall under sitsen.
8

Känn för nackstöd hålen under klädslar och markera sina platser med en synlig prick. Skär ett hål ca en halv tum lång ovanpå punkt med hjälp av de små, vass kniv. Ersätt nackstöd för att avsluta jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84134.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.