Hur man installerar 1993 Civic Hood Pins

Hood stift används för att fästa ett fordons huva under körning på vägen, på tävlingsbanan och av säkerhetsskäl. Hood pins hålla huven från att flyga på och sprickbildning vindrutan under höga hastigheter. Hood pins består typiskt av små stift som är fästa huven med en tråd eller nål som låser på plats med en nyckel så att ingen kan öppna motorhuven utan din tillåtelse. Du kan installera rampens pluggar på en 1993 Civic i mindre än en timme. Saker du behöver
olja eller fett
Borra
Blandade borrar
Ratchet
Hylsnyckelsats
Marker
Maskeringstejp
Hood pin kit

Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ställ huven stötta för att hålla huven öppen. Ta bort proppar gummi huva från radiatorn stöd genom att skruva bort dem för hand.
2

Montera den nedre delen av huven stiften i hålen efter proppar. I 1993 Samhällskunskap finns ingen borrning krävs för detta steg. Säkra rampens pluggar genom att dra åt muttern under kylaren stöd.
3

Placera en liten mängd olja eller fett på toppen av varje huv stift. Stäng försiktigt huven tills det når rampens pluggar. Lyft huven och notera där rampens pluggar tagit kontakt med huven. Markera området med en markör.
4

Använd en borr och en liten borr för att borra ett litet hål i mitten av den plats märkt på undersidan av huven. Använd successivt större diameter bitar på borren för att göra hål stort nog för huven stift för att passa igenom.
5

Stäng huven och plats flera remsor av maskeringstejp över de två områden där hood pins kommer att komma ut. Placera metallen tröskelskyddet från huven stift satsen över hålet och maskeringstejp. Använd markören för att markera bandet där varje litet bolt hål på tröskelskyddet.
6

Borra ett litet hål genom tejpen och huven där hålcirkelns märken är. Ta bort tejpen och placera tröskelskyddet på motorhuven. Säkra tröskelskyddet med hjälp av bultar genom de bästa och åtdragning muttrarna på undersidan av huven. De rampens pluggar är klar att använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89714.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.