Hur Wire Offroad Lights

För off-road lampor vanligtvis monterad på toppen av en bil, tar det 10 till 20 meter strömkabel att koppla dem. Off-road lampor använder också ett relä för att aktivera belysningen på och av och använda hög effekt 12 volts glödlampor, eftersom lamporna är parallellkopplade. När lamporna är monterade, är du redo att börja ledningar. Saker du behöver nära Red elektrisk tråd
Svart elektrisk tråd
Relay switch
relästyrsystem switch
Avbitare
Wire strippor
Visa fler instruktioner

1

Label lamporna L1 och L2. L1 blir ljuset närmast batteriet baserat på hur tråden är placerad.
2

Strip 1/2 tum av isoleringen från båda ändarna av den svarta kabeln och anslut ena änden till minuspolen på L2. Anslut den andra änden till en metalldel på fordonets ram. Upprepa detta steg för L1.
3

Klipp en bit röd tråd tillräckligt länge för att koppla ihop de två lamporna. Strip 1/2 tum av isoleringen från båda ändarna av denna tråd. Anslut den positiva polen på L1 till den positiva polen på L2.
4 skruvar

använda när du monterar kraftrelä i motorrummet nära batteriet. Använd en annan bit av röda ledningen till pluspolen på L1 till ljuset terminalen på reläet, och sedan ansluta reläet elterminalen direkt till batteriets pluspol.
5

Lokalisera kontaktstift på reläet. Kör en röd tråd från switchen terminal till en av terminalerna på en 12-volts brytare monterad på instrumentbrädan. Anslut den andra terminalen på switchen till en metalldel på fordonets ram. Testa lamporna genom att vrida omkopplaren på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88620.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.