Hur man installerar HID Conversion

Xenon HID strålkastare öka perifert synlighet över halogenlampor och även ge ett vitare ljus som minskar ögontrötthet. En Xenon HID strålkastare bil glödlampa konvertering är inte en enkel glödlampa byta ut. Xenon HID lampor kräver tillsats av en förrätt och ballast, ungefär på samma sätt lysrör göra i en byggnad miljö. Men strålkastaren uppgraderingar finns tillgängliga i kit och kan installeras av entusiaster med handverktyg. Saker du behöver
HID Upgrade Kit
Skruvmejslar
Hylsnyckel
Avbitare
Tape
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningen och ta ur nyckeln. Låt de befintliga strålkastare svalna.
2

Öppna huven och ta ut strålkastarkombinationer. Ta bort de ursprungliga lamporna genom att öppna igen locket på strålkastaren församlingar. Därefter in Xenon HID strålkastare i det befintliga aggregatet och se till att våren är på plats. Var noga med att inte vidröra lampan som fett kan orsaka förtid.
3

Installera förkopplingsdon genom att tejpa dem till en fast plats i motorrummet. Anslut sele ballast ledningar till kabelnätet i den nya glödlampan. Anslut strålkastaren s ledningar till ballast och controller. Matcha färg till färg. Till exempel ansluter röda barlast tråden till lökens röda tråd. De svarta ledningar ansluter till svarta trådar. Använd de medföljande buntband för att hålla trådarna på plats. Stäng strålkastaren sköld och testa HID konvertering lampor.
4

Ta bort säkringen för varselljus om Xenon HID lampor inte startar --- det finns inte tillräckligt med spänning för att driva både . Reaktorer kan göra ett ljud när du slår på belysningen. Detta är normalt. Bullret ska försvinna efter ett tag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88711.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.