Hur man installerar ett Reese Hitch på en 2001 Ford F150

Två varumärken kan komma in i en diskussion om släp - Ford och Reese. Den fullstora Ford F-150 är byggd för släp, bland annat. Reese är ett amerikanskt företag som specialiserat sig på släp produkter, såsom dragkrokar. Om din 2001 F-150 inte kom med fabriken släp paket, installera ett Reese skumt kan vara precis biljetten för bogsering stora eller tunga släp. Installationen är förenklad eftersom borrning din lastbil inte behövs. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
Metall spackel
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Blockera däcken båda riktningarna för att förhindra oönskad fordonets rörelse. Skjut under bakdelen av trucken och lokalisera de åtta fabriken borrade hål - fyra på varje sida -. I botten av varje bakre ramlisten
2

Skrapa fabriksbehandlade rostskydd beläggning från undersidan av rambalkarna nära fabriken-borrhål med en metall spackel, så att hitch-monteringsflänsarna kommer att ha fullständig kontakt med ramen.
3

in hitch-montering bultar genom de platta distanser eller brickor. Se till att den fyrkantiga delen av bulten - vilket är strax under skruvskallen - passar i det fyrkantiga hålet på spacer
4

in gängorna på bultarna genom fabriken-borrade hål. i ramskenorna från toppen, så att trådarna skjuter ut från botten av ramen järnväg.
5

Höj hitch på plats under den bakre av lastbilen, med dragstången rör vänt baksidan. Guide hålen i hitch-monteringsflänsar på gängorna av de utskjutande bultar. Se till att du inte trycker in bultarna tillbaka genom hålen och in i ramen.
6

Se Hitch-monteringsflänsarna sitter jäms med undersidan av rambalkarna. Placera låsbrickor och muttrar över de gängade ändarna av bultarna och dra åt dem för hand.
7

Skjut haken, som behövs, för att centrera den på rambalkarna och på baksidan av lastbilen . Dra åt hitch-fästmuttrar med en hylsa och en momentnyckel till 75 foot-pounds.
8

Ta bort stoppklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89651.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.