Hur man installerar Stebel Nautilus

Motorcyklar är riskabelt att åka eftersom de erbjuder lite stöd i händelse av en olycka. Den Stebel Nautilus är en luft horn som kan fästas på en motorcykel som ett sätt att signalera andra förare. Det tillverkas av den Stebel företaget i Italien. Du behöver inte vara en motorcykel mekaniker att installera en på din motorcykel. Du kan göra det själv med lite krångel och minimal kunskap om cykeln. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Open end skiftnycklar
Torx drivrutiner
Electric drill
1/2-tums borr Side bit
avbitartång
krympslang
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

Använd en insexnyckel för att ta bort insexskruven från sätet. Avlägsna sitsen från stänkskärmen på cykeln. Detta kommer att avslöja motorcykelns batteri.
2

Koppla bort den negativa batteripolen från batteriet med en skiftnyckel. Koppla den positiva polen från batteriet.
3

Ta armbågen kontakter terminalerna på ursprungliga horn. Använd en Torx-skruvmejsel för att ta bort Torx-skruvar och brickan på hornfäste. Avlägsna det övre fästet Krängningshämmarlänkens genom att ta bort skruvarna med en Torx chaufför.
4

Ta hornet och fästet från cykelramen. Dra horn ur hornfäste. Använd en borrmaskin för att förstora hålet på undersidan av hornet fäste till 1/2 tum.
5

Byt cykelns övre fäste stabilisator länken och hornfäste på ramen med torxmejsel . Skär den gula och svarta horn trådar av den viktigaste ledningsnätet med en avbitartång. Sätt en 1-tums avsnitt av krympslang över horn trådarna.
6

Anslut den gula ledningen till den första blå kabeln på Stebel Nautilus horn. Täck den med krympslang och sedan krympa krympslang med en värmepistol. Sätt i den andra blå kabeln på hornet i tråden adaptern som medföljde Nautilus kit.
7

Anslut de röda och blåa kablarna från hornet till de positiva och negativa polerna på motorcykelns batteri. Montera Nautilus till hornfäste och sedan fäst den med fästskruven från luften horn kit.
8

Montera horn inuti facket och sedan ersätta stolen. Byt ut insexskruven som håller fast sitsen på cykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89686.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.