Hur får man en tavla Specialty licens i Colorado

uttråkad med din vanliga registreringsskyltar? Colorado invånare kan dra nytta av statens breda utbud av skyltar specialitet licens. Med mer än 100 olika kategorier att välja mellan, inklusive samlare, passagerare, fritids, specialintresse och militär, kan vägen bära ditt varumärke oavsett var du väljer att gå. Läs vidare för att lära sig hur man får en tallrik specialitet licens i Colorado. Instruktioner
1

logga in på Colorados officiella statliga regeringens hemsida.
2

navigera på webbplatsen genom att klicka på "statliga myndigheter", "Intäkter", "Motor Vehicle" och "registreringsskyltar." Addera 3

Bläddra nedåt i listan över tillgängliga tallrikar specialitet licens. Klicka på specialitet licens du kan vara i intresserad av att få. Läs om behörighetskrav, avgifter, personalisering policy och begränsningar.
4

Skaffa en ansökan om specialitet plattan du är intresserad av att förvärva. Välj en plåt program att ladda ner och skriva om den finns på hemsidan. Colorado erbjuder sin egen specialitet applikationer registreringsskylt på sin webbplats, men för specialitet plattor som är sponsrade av en utomstående organisation, kan du behöva ringa den sponsrande organisationen, bevisa att du uppfyller behörighetskraven och begära att en ansökan skickas till dig.
5

Fyll i ansökan. En del av informationen som du kan bli ombedd att lämna ditt namn, adress, bilens märke, år, kropp, aktuellt registreringsnummer och chassinummer.
6

Samla all dokumentation kompletterande behörighet, om tillämpligt. Kontakta individer av organisationer som kan intyga din historia förening, medlemskap eller medverkan i organisationen. Gör kopior av den dokumentation som ska skickas med din ansökan.
7

Mail din ansökan till adressen på ansökan. Inkludera all dokumentation. Skicka inte anmälningsavgift om du inte behöver. Bara inkluderar avgifter som är förknippade med organisationen.
8

Ring din lokala Avdelningen för motorfordon kontor för att bekräfta att du har gjort din beställning. Fråga om ytterligare åtgärder som kan behöva vidtas innan du kan ta emot och använda dina tallrikar specialitet licens.
9

emot dina tallrikar specialitet licens med posten. Byt ut dina gamla plattor med din nya specialitet plattor Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87757.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.