Hur man installerar en elektrisk broms Controller på en 2000 Z71 Trailer

Den Z71 trim nivå i en 2000 Chevrolet lastbil eller SUV utsett ett 4x4 fordon med en viss fjädring paket . Dessa lastbilar och stadsjeepar är ofta utrustat för att dra en släpvagn . Vissa vagnar är utrustade med elektriska bromsar , samt att kontrollera dessa bromsar behöver du installera en elektrisk broms controller , även kallad en släpvagn broms controller . Dessa tillåter föraren att ställa in den bromskraft på släpet , vilket sätter mindre stress på drivlinan i Z71 . Saker du behöver
Släpvagnsbromsventil controller kit
självgängande skruvar
Drill
Visa fler instruktioner
1

Öppna förardörren och ser bara till höger på förarsidan kick panel för att hitta den svarta plasten elektrisk kopplingsdosa . Ta bort plasten skruven på locket till kopplingsdosan och ta bort locket .
2

Hitta utgången för släpfordonsbroms regulatorn i det övre vänstra hörnet av den elektriska kopplingsdosan . Anslut kabelstam från släpfordonsbroms controller kit till utgången för släpfordonsbroms controller .
3

Montera fästet för släpfordonsbroms controller till instrumentbrädan med självgängande skruvar och borra . Anslut ledningarna från kopplingsdosan till baksidan av släpfordonsbroms controller .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89396.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.