Hur man installerar ett Automotive Electrical Switch

Lägga exteriör varselljus på din bil är en stor bil project.The projektet ger en en känsla av prestation när han avslutar installationen och vänder på belysningen för första gången. Det kan finnas tillfällen när du vill ha varselljus på själva. Om så är fallet, är en hjälpkontakt behövs. Vid val av omkopplare, se till att storleken wattal i systemet och köpa en switch som klarar strömstyrkan. Installera brytaren i systemet är lättare än det ser ut och kräver bara några få verktyg för att slutföra. Saker du behöver
sidavbitare
Avbitare
Wire crimpers
kabelskor
Switch
Drill
1/4 tums borr
X-acto kniv eller liten sågklinga
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från den negativa batteripolen.
2

Välj en plats för strömbrytaren. Kontrollera att det finns minst 1 ½ inches till växeln och anslutningar tråd. Trace mallen switch utklipp på instrumentbrädan. Borra ett ¼-tums pilothålet. Använd en X-Acto kniv eller liten sågklinga till cutout monteringshålet.
3

Kör en tråd från säkringsdosan till den gemensamma anslutningen på brytaren. Avlägsna 1/2-inch av kabelns isolering. Använd tråd crimpers att krympa en terminal på änden av tråden. Anslut kabeln till den gemensamma anslutningen på brytaren.
4

Använd kabelskalaren och strippa 1/2-tums isolering från varselljus strömkabeln. Crimp en terminal på viran. Mata strömkabeln ur fästet hemmet och ansluta kabeln till den återstående anslutningen på brytaren. Försiktigt skjuta strömbrytaren och kabelanslutningar i monteringshålet.
5

Anslut utomhusbelysning minus batterikabeln till chassits jord. Anslut den negativa batterikabeln till batteriets minuspol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89568.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.