Hur Sänk den bakre änden på en 2008 Chevy Impala

Den bakre upphängningen på en 2008 Chevrolet Impala sitter något högre än den främre änden. Detta är en avsiktlig konstruktion, så att när den bakre delen av bilen är lastad med passagerare eller last, bilen sedan sitter fysiskt nivå. Om du inte gillar denna look, eller bara föredrar att sänka den bakre änden av bilen lite, så du kan byta ut beståndet fjädrarna med ett par sänkningsfjädrar att sänka ner den bakre änden. Saker du behöver
Jack
Jack står
stoppklossar
Däck järn
MacPherson fjäder kompressorer
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8- tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
bak sänkningsfjädrar
Hex-head nyckel set
Visa fler instruktioner
1

Placera stoppklossar på framhjulen. Placera domkraften under den bakre delen av Impala, sedan plocka upp den bakre delen av bilen med domkraften. Ställ ett par pallbockar under kroppen och ta bort domkraften. Ta bort drivhjulen med däck järn.
2

Unbolt krängningshämmare bakifrån fjäderben med en skiftnyckel. Unbolt botten av fjäderben från bakfjädringen med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag, men låt bultarna i suspensionen för att stödja strävan.
3 < p> Öppna bakluckan. Dra av mattan för att avslöja de bultarna som håller staget till chassit. Skruva loss staget från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra ut bultarna förbinder botten strut till suspensionen för hand, dra sedan staget ut ur bakvagnen.
4

Installera MacPherson fjäderben kompressorer fjädern på bakre fjädrarna med hjälp av 1 /2-tums Ratchet och uttag. Avlägsna strut locket på staget med en hex-head nyckel och en skiftnyckel. Dra strut locket och spiralfjädern bort av staget.
5

Ta bort fjädern kompressorer från fabriken våren med 1/2-tums Ratchet och uttag. Montera sänkning fjädern på fjäderbenet, och sedan dra ned sänka fjädern med fjäderspännare och 1/2-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka staget lock med en hex-head nyckel och en skiftnyckel. Ta bort fjädern kompressorer från fjädrarna med 1/2-tums Ratchet och uttag.
6

tillbaka den bakre staget i bakvagnen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en öppen- skiftnyckel. Installera om krängningshämmare till den bakre fjäderben med en skiftnyckel. Installera de bakre hjulen med däck järn och sänka Impala bort av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88969.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.