Thule Rackinstallation

En Thule takräcke för bilar är ett system som består av två lasthållare och fyra fötter för att stödja staplarna. Fötter och barer kan köpas separat för att möta specifikationerna för den önskade tillämpningen. Thule takräcken kan användas för att bära bagage, campingutrustning och sportutrustning som kajaker och surfbrädor. Installera rack kräver att sätta de två lasthållare i monteringsfötter, sedan fästa de två uppsättningarna av fötter och barer på taket. Klämmorna på fötterna är låsbar för att förhindra stöld. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort båda gummi gavlarna från en av lasthållare och skjut bar genom fästena ovanpå två fötter. Pivot topparna på fötterna om nödvändigt för att driva baren igenom. Sätt tillbaka gummi gavlarna.
2

Öppna bilens dörrar. Se till lasthållare placeras jämnt mellan fötterna. Placera en belastning bar med fötterna på taket så att fältet sträcker sig över taket. Placera foten bakom hängränna på bilens tak. Mata fästbult genom foten, fästet och bricka. Skruva fast låsvredet på slutet av den bifogade bulten och dra åt för att klämma foten till hängränna. Upprepa proceduren med den andra bar och fötter.
3

Installera låscylindrar genom att ta bort åtkomstplugg i låsvredet. Vrid pluggen medurs med en skruvmejsel och dra ut den. Sätt i låscylindern i hålet och lås med nyckeln för att säkra låsknappen. Om du inte använder den nyckel-lås-funktion, lämna pluggen på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89449.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.