Hur man installerar LED Under Car Kit

Folk som älskar sina bilar letar alltid efter nya sätt att lägga till lite extra stil. Ett bra sätt att åstadkomma detta är att installera en LED under bilen kit. Din bil kommer att stå ut från resten på vägen som den avger ett mjukt ljus från dess buk. Detta kan vara ett roligt sätt att imponera på vänner och visa upp på en bilutställning. Saker du behöver
LED under-glöd belysning kit
Electric drill
Pencil
Körnare
lödning pistol
Värmekanon
Wire strippor
Silikontätning

Visa fler instruktioner
1

parkera din bil i en plan yta. Se till att handbromsen är i ingrepp. Få tillgång till bilens batteri och koppla loss den.
2

Titta under bilen för att hitta en lämplig installation plats. Denna plats bör vara tydliga för alla rörliga delar, bränsleledningar, något som genererar värme, avgassystem, eller platser där en domkraft skulle lyfta bilen.
3

använda bilens domkraft till palla upp bilen så att du kan passa-testa LED rören i ditt kit. Följ anvisningarna som följde med LED under bilen kit för idéer om var att montera LED-rör. Du söker efter en plats som är centrerad i förhållande till bilens totala längd, och sitter på chassit så rören inte syns.
4

Fäst monteringshållarna till LED-rör och lyft in uppställningsplatsen. Använd fästen som en mall för att markera var du ska göra hål med din penna. Ställ fästet och röraggregatet åt sidan. Använd din körnare skära ut hål vid markeringarna du just gjort.
5

Skydda hålen du just utstansade från rost genom att applicera en liten silikontätning.
6

Sätt in skruvarna i fästena. Rikta konsolerna upp till hålen du just gjort så allt ställer upp. Använd din borrmaskin med skruv fästen att dra fast fästena och LED röraggregatet. Upprepa denna process tills alla LED rörkåpa bifogas.
7

Hitta en plats att montera distributionen blocket. Denna plats bör vara en plan yta fri från rörliga delar och värmekällor, idealt, högt i motorrummet. Anslut alla rör för ledningsdragning till distribution blockets utgångar.
8

Hitta en plats för LED under bilen systemets reglage i bilen. Använda ett hål som ligger i motorrummet brandvägg, plugg kontrollerna till distributionen blocket. Bilen
9

Sänk försiktigt ner på hjulen. Lokalisera den positiva polen på bilbatteriet och anslut ström-ledningar från LED under bilen systemets reglage. Anslut den negativa jordförbindningstråden av LED under bilen systemets reglage ordentligt i bilens chassi eller en befintlig jordkabel.
10

tillbaka batteriet och starta bilen. Testa alla belysningssystem genom att LED under bilen systemets reglage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88666.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.