Hur man installerar Pluggar Trailer ljus på en 2002 Impala

2002 års Chevrolet Impala var utformad som en sedanmodell som kan bära upp till fem personer, men drivlinan också har tillräckligt med kraft för att dra en liten släpvagn. För att göra detta måste du först installera en dragkrok. Men när skumt är installerat, måste du även installera pluggar trailer ljus på bilen. Om du inte gör det, då släpets lampor inte fungerar, och du kan få en biljett, eller hamna i en olycka. Lyckligtvis är det inte särskilt svårt eller dyrt att installera pluggar, och tar inte lång tid. Saker du behöver
Trailer kabelnät
Blue Scotchlok kontakter
Tänger
Wire crimpers
sidavbitare
Ringterminaler
plåtskruvar
Drill

Visa fler instruktioner
1

öppna bagageluckan. Skruva av svart plast hakar på passagerarsidan av stammen med händerna och dra mattan bort från sidan av stammen. Lokalisera kablaget i bagageluckan med grönt, gult och brunt med vita trådar.
2

Installera en blå Scotchlok kontakt runt den bruna kabeln med vit rand. Sätt den bruna kabeln från släpvagnen kabelnätet i den andra änden av kontakten och kläm fast den med tång. Installera en blå Scotchlok kontakt runt den gröna tråden. Sätt i den gröna ledningen från släpvagnen kabelnätet i den andra änden av kontakten och kläm fast den med tång. Installera en blå Scotchlok kontakt runt den gula sladden. Sätt den gula ledningen från släpvagnen kabelnätet i den andra änden av kontakten och kläm fast den med tången.
3

Strip 1/4-tums av avskärmning av den vita tråd på trailern ledningsnätet med kabelskalaren. Pressa en ringkabelsko på den vita ledningen med tråden crimpers. Borra den vita tråden i plåt på sidan av stammen med borr och en plåtskruv.
4

Loop slutet av trailern ledningsnätet över mattan, sedan installera mattan på sidorna av bålen med hjälp av fabrikens svarta krokar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89029.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.