Vad Är Reducer för billacker?

Reducer är en annan term för lösningsmedel eller förtunningsmedel som används inom fordonsindustrin målningen. Parallellt material lackeringsverkstäder som grundfärg, sliplackfärg och sealer, tjänar reducering som en viktig del av god målning. Reducers hjälper billack uppnå rätt konsistens, vilket leder till en slät, jämn och snabbtorkande ansökan. Grunderna

passande namnet reduceringar reducera viskositeten eller tjocklek, av fordonsindustrin målning produkter. Detta lösningsmedel kan tillsättas för att måla, etsa primer, primer eller klarlack, om denna är pålagd. Reducers hjälpa avdunstar färg, vilket leder till snabbare torkning när den används med uretan färg, naturligt-alkydfärger och plastbaserade färger akryl. Typiskt reducering till basfärg produkt före härdare.
Typer

Många tillverkare erbjuder massor av etiketter av Reducer, som kommer i många former. Typer av Reducer inkluderar aceton Reducer, akryl Reducer, baslack Reducer eller thinner. I vissa fall kan alkohol eller ens vatten fungera som målar reducering. Den vanligaste typen av modern bil färg Reducer, dock är uretan reducering.
Blanda Reducer i färgen

Varje bil färg Reducer har sin egen blandningsförhållande, som anger hur mycket reducering för användning med andra produkter. Till exempel, reducering med ett förhållande på 2:1 innebär att en uns av Reducer bör läggas till varje 2 uns av färg, etch primer, primer eller klarlack. Ett förhållande av 2:1:1 indikerar tillsatsen av en del färg härdare. I vissa fall, tillverkare ger blandningsförhållanden som procentandelar. Till exempel indikerar 25 procent en 01:04-förhållande, är lika med 33 procent 01:03, och 100 procent indikerar ett 01:01-förhållande. Reducer måste blandas med andra produkter via omrörning före användning.
Överväganden

Olika typer av billack reduceringar är inte alltid utbytbara. Färger måste paras ihop med Reducer rekommenderas av tillverkaren. I allmänhet, med primer, målarfärg, förtunning och klarlack bildar samma tillverkare resulterar i en bättre lack. Tekniska datablad för färg, tillgängliga från billack leverantörer, innehåller detaljerad information om användningen av dessa material. Handskar, skyddsglasögon och andningsskydd bör alltid användas vid arbete med reducerare, förbereda ett fordon för färg, blanda färg eller måla ett fordon. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89713.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.