Hur man målar en RC Car Body

En radiostyrd eller radiostyrd bil är en miniatyr av en fullstor bil. Du kan måla kroppen av en radiostyrd bil att likna dina vildaste mode uttalanden. Stick med en viss färg eller lägga till en design för att hylla ditt favoritlag, hobby eller personen. Måla en RC bil kropp genom att använda rätt verktyg och rätt färg för jobbet. Saker du behöver
Airbrush
Paint
trasa mask
Face
Handskar
Maskeringstejp
Schabloner
Tätningsmedel
Visa fler instruktioner

1

Välj ett motiv eller en färg av färg. Om du vill använda en viss design som du bör titta efter stenciler och färger för att design. Annars kan du hålla sig till att samla de nödvändiga förnödenheter för att måla din RC bil. Du behöver en airbrush, måla och naturligtvis en trasa för att täcka din arbetsplats.
2

Förbered ditt arbete genom att lägga ut en droppe trasa. Sätt på ansiktsmask och handskar för att skydda kroppen från färgen. Ställ in din färg i airbrush och praxis att använda den ett par gånger innan du prova det på din bil.
3

Täck alla delar av karossen som du inte vill målas med maskeringstejp. Dessa områden inkluderar fönster och däck. Du kan också fråga på din hobby butik för specifika etiketter som passar över fönstren.
4

Spraya ett tunt lager färg över karossen och låta det torka innan du fortsätter. Denna tunna skikt kommer faktiskt skyddar bilen och de områden som du inte vill målade. Färgen reagerar med tejpen och skapar en tunn tätning som förhindrar färgen från att komma under tejpen och förstör kroppen. Håll munstycket på airbrush 10-12 inches bort från kroppen i bilen. Detta säkerställer en jämn beläggning av färg på ytan av fordonet.
5

Applicera ett andra lager färg till radiostyrd bil kroppen och låta pälsen att torka. Du kan sedan använda dina stenciler och en annan färg för färg. Låt torka, sedan undersöka bilen kroppen för att se om du behöver ett tredje skikt. Täck karossen i ett skikt av färg tätningsmedel eller klarlack för att skydda färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87797.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.