Ger ett dubbelt avgassystem Du bättre bränsleekonomi ?

Det finns många eftermarknaden uppgraderingar tillgängliga för prestanda och bränsleeffektivitet . Dubbelt avgassystem uppgraderingar för din bil kan hjälpa det att ha utseendet eller prestanda som du önskar för din bil eller lastbil , även om det inte kan resultera i bättre bränsleeffektivitet . Dubbelt avgassystem och bränsleekonomi

Beroende på vilken typ av fordon du har och vilken typ av dubbelt avgassystem uppgradering du väljer , kan du märka en 1 till 2 procent vinst i bränsleeffektivitet , enligt AutoAnything . com . Bör dock dubbelt avgassystem uppgraderingar inte ske med förväntningar om bränsleekonomi , eftersom vinsten , om någon , kommer att vara marginell .
Typer av Dual Exhaust

En sann dubbla avgassystemet passar typiskt för V - 6 och V - 8 motorer , som har två avgasgrenrör på motorn . En annan typ av dubbelt avgassystem kännetecknas som dubbel spännande avgaser , vilket kan passa någon typ av motor och delar en head röret i två slutrör . Dubbelt avgassystem kan öka hästkrafter och vridmomentet genom att öka motorns förmåga att driva ut avgaserna .
Annat bränsle effektivitetsfaktorer

Dubbla avgassystem brukar ha den egenskapen gör bilen högre när motorn revved . Som ett resultat kan vissa förare gillar den extra motorn och avgasljudet , trycka på gaspedalen snabbare för att få så högt som möjligt . Som ett resultat , när körvanor förändras på detta sätt , kommer bränsleekonomin försämras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88745.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.