Hur man byter ett system Motorcycle Exhaust

En av de mest uppenbara yttre motordelar på en motorcykel är dess avgassystem, avgasrören är typiskt kromade eller överdragna på annat glänsande, iögonfallande förening. Byta en motorcykel avgassystem är ett av de enklaste sätten att inte bara klä upp cykeln och ge den en egen look, men också att förbättra sin motor note och prestanda. Oavsett om man väljer ett par slip-on ljuddämpare för en sport cykel eller en full-on, dubbel-kromat öppna ljuddämparen avgassystem för en kryssare, kan en bra anpassad avgaser gör din cykel stå ut i en folkmassa. Saker du behöver
Shop manual specifikt till din motorcykel
Ratchet
uttag
Combo-skiftnycklar
Breaker
Momentnyckel
Nytt avgassystem
antikärvningsmedel
Visa fler instruktioner
1

kontakta din butik manuellt om de olika anslutningspunkter där avgassystemet är bultad till motorcykelns ram. Lossa och ta bort grenrörsbultarna och andra bultar som sammanbinder avgassystemet till motorcykeln, enligt instruktionerna i din verkstadshandbok. Avlägsna och kassera gamla avgas packningar. Ställ det gamla avgassystemet åt sidan för nedmontering och omhändertagande.
2

Test-montera grenröret och avgasrör för att säkerställa att de följer upp ordentligt. Installera nya avgas packningar, enligt instruktionerna i din verkstadshandbok. Installera det nya grenröret genom att vända stegen som används för att ta bort den gamla. Dra avgasgrenrör bultar och eventuella avgas bultar röret till vridmoment specs som beskrivs i din verkstadshandbok.
3

snedsteget halsdukar på avgasrören. Säkra halsdukar både på avgasrör och motorcykelns ram. Dra alla avgassystem skruvar ner till vridmomentspecifikationer som rekommenderas i verkstadshandbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88454.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.