Hur man installerar vent visir på en SUV

En vent visor, även kallat ett fönster lock eller en regn-skydd, är ett trim panel som fäster den övre ramen i dörren på en SUV, bil eller lastbil. Ett antal auto tillbehör företag tillverkar och säljer vent visir. Du kan oftast beställa dem på nätet, från fordonsindustrin kataloger eller från bildelar butiker. Vent visir kräver ingen borrning för att installera. De fäster till dörren med ett speciellt lim, som kallas "3M" klister. Saker du behöver
vent visir
Visa fler instruktioner
1

matcha upp vent visor med den övre ramen av din SUV dörr. Se till att visiret har samma grundläggande form som den övre ramen, i synnerhet på visiret kurva. För att undvika passande problem, se till vent visor du köpt är specifikt för din modell SUV.
2

Lower alla fönster och öppna förarsidans dörr. Torka av utsidan övre ramen på dörren med en handduk och en klick gnugga alkohol. Torka den övre ramen torr.
3

bort höljet från vent visor: s baksida. Försiktigt rada upp visiret med den övre ramen på dörren och klistra in den på. Applicera ett tryck på varje ände och sedan i mitten i ca två minuter.
4

Fäst klämman till det installerade vent visor, om det behövs. Vissa vent visir kräver en plast klipp att fästas på kanten av visiret. Konsultera produktens manual om din vent visor paket kom med en klämma. Om inte, behöver visiret inte ett klipp.
5

Flytta till passagerarsidan dörren och upprepa proceduren vent visor installation. Flytta sedan till de bakre dörrarna, om du installerar vent visir till dem också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89350.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.