Hur Wire en dragkrok på en Tacoma

En Toyota Tacoma är utformad för att hålla stora nyttolaster i sängen. Om du behöver bära något större eller tyngre, är ett annat alternativ att koppla på en släpvagn till din Tacoma och dra lasten bakom dig. För att vara lagliga, men du behöver din släpets lampor för att arbeta tillsammans med din Tacoma s lampor, annars riskerar du att få bak slutade med någon som inte vet att du stannar. Lyckligtvis är allt du behöver göra är koppla upp din dragkrok och du ska vara laglig på nolltid. Saker du behöver
kryssmejsel
Tacoma-specifik eftermarknaden trailer kabelnät
Drill
plåtskruv
buntband
Visa fler instruktioner

1

bort bakljuset linserna på Tacoma med Phillips-skruvmejsel. Koppla ur selen från baksidan med händerna och flytta bakljusen till ett säkert område.
2

Kör förarsidan av Tacoma-specifika eftermarknaden släp kabelstammen upp genom botten av bädden och in förarsidan bakljus. Koppla in selen i fabriken bromsljuset sele för hand. Sätt en självgängande skruv genom centrum av ringen terminalen på jordledaren i Tacoma-specifika eftermarknaden trailer kabelnät och borra den i plåt av sängen inuti bakljus hinken med borren.

3

Kör Tacoma-specifika eftermarknaden sele släpvagnskablage över undersidan av sängen och upp genom passagerarsidan bakljus hål. Anslut de två selar tillsammans med dina händer. Bunta överflödig kabel i bakljus hålet tillsammans med ett buntband.
4

Anslut sele på baksidan av linsen, sedan skruva in dem i de bedsides hjälp av Phillips-skruvmejsel, för att installera om bakre bakljus.
5

buntband omvandlaren rutan på förarsidan av kabelnätet till dragkroken på din Tacoma. Kör sedan 4-poliga släp kontakten till mitten av skumt. Knyt den på plats med hjälp av ett buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88872.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.