Hur man installerar Trailer Electrics för en Jeep

Jeep är ett handelsföretag anordning för Chrysler Group LLC, och Jeep raden kännetecknas av fordon med en relativt kort hjulbas. Även om vissa modeller har fyra-wheel-drive - och relativt kraftiga motorer och drivlinor - bristen på chassit linjär-sträckan mellan axlarna gör dem en relativt dålig bogsera plattform. Jeepar visar sig ofta tillräcklig för mindre krävande laster över korta avstånd. Saker du behöver
Dragkrok sele
Gummibussning (tillval) katalog plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Konsultera din instruktionsbok och bestämma Om din Jeep är fabriksmonterad släp sele, om så är fallet, är det normalt placerad bakom sidopanelen i bagageutrymmet på passagerarsidan av fordonet. Ta bort panelen, leta reda på selen och köpa en matchad dragkrok sele. Tryck på dragkrok sele i fabriksmonterade bogsera sele.
2

Montera en "T"-formad dragkrok sele om din Jeep inte har en fabriksmonterad släp sele. Dra den terminala flera kvarter från baksidan av passagerarsidan ljus kluster. Tryck den kvinnliga sidan av "T"-formad dragkrok-sele flersegment-på baksidan av ljuset klustret. Tryck ursprungliga sele på den manliga sidan av "T"-formad kontakt
3

Förlägg hitch sele kablarna från fabriksmonterade bogsera sele -. Eller baksidan av ljuset kluster - via bagageutrymmet. Dra dem till ett hål i golvet-pan omedelbart under ljuset klustret. Hålet måste skyddas genom en gummigenomföring.
4

Passera skumt sele genom hålet, och dra den längs den bakre chassi tvärbalk eller bogsera paketet support. Fäst skumt nära bogsera paketet med buntband av plast. Lämna ca 6 inches av lek mellan bogsera paket och dragkrok terminalen. Följ loppet av tråd tillbaka till hålet, säkra den på plats ungefär var 8 inches.
5

Byt lastutrymmet sidopanel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89187.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.