Hur man installerar luftventiler Jeep Hood

Jeep är en tillverkare av lätta verktyg och terrängbilar som kan förhandla off-road situationer. Designad i början av 1940-talet, visade tidiga Jeepar sitt värde tillräckligt i andra världskriget, krävde att civil efterfrågan erbjuder Jeepar till allmänheten när kriget var slut. Som av 2010, kan jeepar ha mer Creature Comforts än originalet, men de är fortfarande mer robust än den genomsnittliga bilen. För att ge extra kylning för motorn vid låg hastighet off-road manövrar, installera en uppsättning huva lameller för att ventilera motorn värme kan vara precis biljetten. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Torx hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Helper Review Hylsnyckelsats
Louver panel och monteringssats
Maskeringstejp
¼ tums borr bitars
Borrmaskin
1 tums hål såg
Jigsaw med skärande blad
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Ta bort fästskruven från jordningsband vid basen av huven med en stjärnskruvmejsel. Dra gummislang vindrutan bricka från botten av kåpan och skjut den åt sidan. Koppla ledningarna kontakten från huven ljus och lägg det åt sidan.
2

Lossa, men ta inte bort, bultarna på motorhuven gångjärnen med en Torx-fattning insatt i en spärrnyckel. Har en hjälpare håller huven när du är klar med att ta bort bultarna huva gångjärn. Lyft huven från fordonet och placera den på en fast, plan arbetsyta.
3

Unbolt och ta bort huven binda konsoler med en hylsa och spärrskaft. Dra gummilister från huven för hand och lägg dem åt sidan. Placera metall mallen som medföljde lamell kit ovanpå huven. Center hålen i mallen över monteringshålen för gummi stötfångare, vindruta bricka slang och bind ner skruvhål. Byt slips ner fästena och dra åt skruvarna, eftersom detta kommer att hålla mallen på plats.
4

Säkra resten av mallen till huven med maskeringstejp för att hålla repor i lacken till ett minimum . Installera ett ¼ tums borr i en borrmaskin. Borra genom monteringshålen i mallen och sedan helt genom huven. Trä skruvarna i de borrade hålen och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft eller liten skiftnyckel.
5

Avlägsna borren från borren och installera en en-tums hål såg i dess ställe. Borra genom huven vid varje hörn av de stora hålen i mallen. (Dessa hål är där lamell panelerna kommer att installeras) Anslut hålen med en sticksåg med en metall installerad skärblad. Ta bort de bitar av metall klipp från hålen och kasta eller återvinna dem.
6

Ta bort maskeringstejpen från mallen. Ta bort skruvarna som håller fast mallen på huven med en hylsa och spärrskaft. Ta bort mallen från huven. Använd sandpapper och släta ut eventuella ojämna kanter på de skurna hålen.
7

Placera spjället panelen över toppen av huven och linje upp monteringshålen till borrade hål i huven. Säkra jalusin panelen med de medföljande skruvarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Skjut stötfångare gummi huva på plats igen.
8

Använd en hjälpare och öppna motorhuven tillbaka i position. Dra åt bultarna huva gångjärnet med Torx bit och spärrnyckel. Byt ut slangen vindrutan bricka, jordningsband och huva lätt kontakt. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88546.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.