Hur man installerar ett Ingalls Camber Kit på en RSX

Den bakfjädringen på en Acura RSX använder en övre och undre styrarm att styra förflyttningen av fjädring upp och ner i fenderwell. När du sänker bilen, kan den bakre upphängningen får kraftig negativ camber, vilket är när toppen av däck dips inne i fenderwell i vinkel. Detta orsakar överdriven däckslitage, och kan vara ett problem med hantering. Ett alternativ för att åtgärda problemet är att installera en camber kit från ett företag som Ingalls. Detta tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner

en

Lyft upp den bakre delen av RSX med domkraften. Sätt pallbockar under bilen för att stödja vikten. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

unbolt varvtalsgivaren blixt från övre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt bulten förbinder de övre bärarmarna på baksidan knogen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt övre länkarm från chassit med spärr och dra armen ur suspensionen.
3

Installera Ingalls camber kit övre länkarm på chassit med 3/8- tums Ratchet och uttag, sedan den andra änden på knoge. Montera bulten hastighetssensor på armen med spärrfunktion.
4

tillbaka hjulen med däck järn, sedan sänka RSX av domkraften står med domkraften.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88804.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.