Neon ljusinstallation

Neon och LED-ljus barer är gjorda för automatisk användning. Dessa ljus barer fäster fotsteg, stötfångare eller insidan av bakre säten. Dessa lampor används för fåfänga ändamål eller för att lägga till en extra nivå av upplyst säkerhet vid mörkerkörning. Det finns två delar till installationen av ett neonljus bar: ljuset självt och anslutningarna till strömkällan. Saker du behöver
Vippströmställare
neon ljus Ström bar
skruvmejsel
trådar 12V, röd och svart (med jordkabel) katalog kabelskalare
buntband

Visa mer instruktioner
1

Torka av området där neonljus skall monteras. Om du neonljus använder skruv stil bilagor, borra upp skruvhålen på baksidan instrumentbrädan, stötfångare eller fotsteg och skruva ljuset på plats. Om ditt ljus använder dubbelhäftande tejp, och skala tejpen från botten av ljuset och tryck sedan på neon ljus bar på plats.
2

Öppna batteripaketet av neon ljus om ljus är en batteridriven enhet. Lägg i batterierna, stäng panelen och sätta ljuset på att testa.
3

Kör de röda och svarta 12V kablar från fästpunkterna på neon ljus bar --- fästa röda ledningen till den röda terminalen på ljuset och den svarta till den svarta.
4

Fäst trådarna till en vippströmbrytare. Strip några av tråden bostäder off --- ungefär en tum --- och skruva kablarna till vippan.
5

Kör annan uppsättning kablar --- rött och svart --- från vippomkopplaren under instrumentbrädan och in i motorrummet, hela vägen till batteriet. Fäst den röda kabeln till den röda terminalen och den svarta till den svarta. Låt jordledningen på den svarta 12V tråd hölje hänga lös eller tejpa fast den på metall sidan av auto huven.
6

Täck över utsatta delar av trådarna med svart eltejp. Buntband kablarna till sidorna av auto ram för att hålla den upp och ur vägen.
7

Vänd vippströmbrytare på "On" läge för att stänga av neonljus bar på.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89468.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.