Hur man ökar en MiFi utsignal

Novatel MiFi kan de åkande i en bil för att dela på en Internet-anslutning via en cellulär signal. Brist på en antenn på MiFi späder ut området för signalen som sänds. För att öka MiFi utsignalen när det har installerats i en bil, ett externt kit antenn booster. Antennen kan köpas från en mobil leverans butik eller välj elektronik affärer. Ingen fysisk modifiering av MiFi är nödvändig, och inte heller kommer bilen måste fysiskt ändras. Saker du behöver
Extern antenn booster kit
Visa fler instruktioner
1

Sätt kontakten i ena änden av antennen booster strömförsörjning i strömuttaget på booster förstärkare. Sätt kontakten i andra änden av strömförsörjningen till cigarettändaruttaget om makten.
2

Skruva antennen i den magnetiska basen, med en medsols rörelse. Sluta skruva antennen när motstånd känns.
3

Sätt i kontakten i ena änden av antennkabeln till uttaget längst ner på den magnetiska basen. Placera den magnetiska basen på baksidan av bilen, strax ovanför leden av stammen.
4

Låt antennkabeln löpa längs sidan av bilen och genom bakrutan. Dra kabeln längs sideboard i bilen och under passagerarsätet.
5

Sätt i kontakten i slutet av kabeln till motsvarande uttag på förstärkaren. Placera den förstärkare under passagerarsätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89658.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.