Instruktioner för LR3 Kit släpvagnskablage

Land Rover produkter är med rätta berömd för off-road förmåga i kombination med en lyxig standard av inredning utnämningen. The Land Rover 3, eller LR3, ersatte Discovery i årsmodell 2005 och citeras av tillverkaren som kan bogsera 7.700 pounds - en kapabel arbetshäst. En dedikerad dragkrok anslutning sele är tillgänglig från Land Rover, och många klon versioner säljs av eftermarknaden företag. Anslutningsdetaljerna selar är "plug and play", vilket betyder inga verktyg eller expertis är nödvändig för deras installation. Saker du behöver
Skruvmejsel
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Leta låsskruven som håller förarsidan bakre beklädnaden på plats under högtalare i lastrummet. Snärta bort skruvlocket sedan använda en skruvmejsel för att ta bort skruven och lyft kåpa bort att avslöja baksidan av vänstra baklyktan.
2

Identifiera fyra-mottagare runda uttag kvar av Land Rover för anslutning av en släpvagn kabelsats. Sätt i matchande fyra stift på anslutningen sele.
3

Lyft ut den runda gummipropp tätning ett hål i golvet panelen nära platsen för den runda kontakten. Använd en sax för att klippa ett litet "V"-formad öppning i pluggen, passera anslutningen sele genom den nya öppningen sedan återinföra proppen.
4

Dra anslutningen sele till platsen av trailern bogsera paket. Spänn genom att dra selen tillbaka in i utrymmet bakom beklädnaden tills svagt motstånd känns, och sedan använda buntband av plast för att hålla selen där det inte kan kontakta varma eller rörliga delar. Byt ut beklädnaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89084.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.