Instruktioner för Husky Bogsering Produkter

Lägga till en dragstång eller annan draganordning till din släpvagn eller lastbil kommer att ge dig möjlighet att dra objekt. Den Husky Företaget har många olika bogsering produkter som finns att ställa upp din lastbil eller SUV för att ansluta till de flesta objekt som du kommer att vilja dra bakom det. Den Husky Brute Electric Jack är en av dessa saker som du kan ansluta till din släpvagn och hjälpa dig att lyfta det tillräckligt hög för att ansluta till en dragkrok. Instruktioner
1

Park släpvagnen nära fordonet du vill koppla den till. Placera trä klossar under hjulen för att förhindra att vagnen rör sig medan du använder Husky Brute. Om du arbetar på natten, vända på "Light" knappen på toppen av Brute att hjälpa dig att se.
2

Vänd på "Operating" omkopplaren i "upp"-läge. Den Brute börjar lyfta släpet och höja mottagaren hitch till ett läge som låter dig ansluta den till ditt fordon. När släpet är tillräckligt hög, flytta "Operating" switch tillbaka till mittläget för att hålla den stadigt.
3

komma in i bilen du bifogar trailern till. Backa på plats. Har en annan person guida dig medan du sakta flytta fordonet tills dragkroken är direkt under mottagaren av trailern. Placera fordonet i parken, sedan dra åt handbromsen så att den inte rör sig.
4

Vänd på "Operating" omkopplaren till "Down" position och Brute börjar flytta släpet mottagaren nedåt och småningom ovanpå dragkrok. När krok säkrar inuti mottagaren, flytta omkopplaren tillbaka till mittläget. Ta bort det nedre foten av Brute genom att vrida det moturs tills det lossnar tillräckligt för att dra ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89645.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.