Corsa OEM Exhaust Tips

Corsa avgassystem tips är tillverkade för General Motors och Ford Motor Company stadsjeepar, lastbilar och sportbilar. Specifika fordon gör att Corsa avgassystem tips är utformade för inkluderar Cadillac, Chevrolet, Ford, GMC, Mercury och Oldsmobile. Alla Corsa tips är tillverkade av rostfritt stål och har utvecklats och tillverkats i USA varje spets är hand-polerade och har en klämma-på design. Tips är tillgängliga via Corsa direkt eller via någon Corsa-auktoriserad eftermarknaden distributör. General Motors avgassystem tips

Corsa tips finns för att passa Cadillac Escalade, Chevrolet Avalanche, Chevrolet Corvette, Chevrolet Silverado, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Trailblazer, GMC Envoy, GMC Sierra, GMC Yukon och Oldsmobile Bravada . Retail priser för dessa tips varierar från $ 140 upp till $ 350 i september 2010. Även om varje Corsa avgassystem spets är utformad för en specifik märke och modell av General Motors fordon, passar spetsen vanligen flera modell-åren. Till exempel, passar Chevrolet Corvette slutrör modell-år 1997 genom 2000.
Ford Motor Company avgassystem tips

Corsa tips finns för att passa Ford Explorer och Mercury bergsklättrare. De Explorer tips är tillgängliga för modell-år 2002 till 2006, och Mountaineer tips är tillgängliga för modell-år 2002 och 2003. Ford Explorer och Mercury Mountaineer tips är $ 186,53 vardera i september 2010. Tips är dubbelväggiga, dubbla rör med valsade, vinkel-kanter.
Installation

Alla Corsa avgassystem tips är utrustade med en klämma-på installation systemet. Clamp-on avgassystem tips kan installeras med bilens ägare med vanliga hushåll verktyg, till exempel en skruvmejsel och en skiftnyckel. För en enda avgas, ett tips glider över den befintliga avgasröret. För ett dubbelt avgassystem, kommer varje avgasröret får sitt eget dricks. Spetsen installeras med en metallklämma med en åtdragningsbult som ska vridas tills spetsen är tätt fäst vid avgasröret. För fordonsägare som inte är bekväm att installera sina egna avgassystem tips, bör någon allmän bilmekaniker kunna installera tips för dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88523.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.