Hur man installerar Hood Pins på en kolfiber Hood

Hood stift är ett populärt komplement till modifierade spårvagnar och bilar ras. Deras syfte är att tillåta elimineringen av huven frigivning, som är komplex och lägger till en liten bit av tyngd till bilen. Hood pins lägger också en hake konkurrens look till fordonet, och är särskilt lämpligt för lätta huvor kolfiber. Installera en uppsättning hood pins, även på ett material så avancerat som kolfiber, är relativt okomplicerad. Saker du behöver
Borrmaskin
Borrspetsar
Målare tejp
färg eller fett
pins Hood
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och bestämma var du ska montera stiftet för huven stiftaggregatet. Stiftet är den del som bultar till området under huven. Eftersom huven stängs kommer stiftet att gå genom ett hål i huven och kommer sedan att fästas från utsidan av huven med huven stift hårdvara. Stiftet måste vara placerad på änden av huven motsatt från gångjärnen. Hitta ett platt område i plåt där du kan borra ett hål för stift som ska installeras.
2

Hitta rätt borr för att borra ett hål för stiftet. Biten ska vara bara lite större än stiftet. Du vill stiftet att glida in i hålet men inte passar för löst. Markera var du vill att hålet för att vara med en markör, eller repa ett märke i ytan. Borra ett litet pilot hålet och sedan borra större hål med större borr.
3

Montera stiftet i hålet som borrades. Stiftet ska träs och kommer med nötter som tråden på det. För att installera tappen, tråd en mutter på stiftet på undersidan av plåt och en mutter på den andra sidan av plåt. Ställ stift på önskad höjd och dra åt muttrarna så att stiftet är installerad ordentligt. Montera det andra stiftet på den andra sidan av motorrummet.
4

Placera en liten mängd färg eller vaselin på slutet av huven stift. Mycket långsamt stäng huven tills undersidan av den kommer i kontakt med stiften. Den färg eller fett på änden av stiften kommer att lämna ett märke på undersidan av huven, där ett motsvarande hål ska borras så tappen kan gå igenom huven.
5

Dubbel kontrollera placering av hålet som kommer att borras. Du kan inte fixa hålet när det har borrats om det är på fel ställe. Placera målare tejp runt området där hålet ska borras på båda sidor av huven. Bandet kommer att förhindra kolfiber spricker och flisning när hålet borras.
6

Borra en liten pilot hålet och sedan borra större hål på båda sidor av huven. Ta huven ner för att se till att stiftet glider lätt genom hålet och även att det sticker ut tillräckligt långt ovanför huven för huven stift hårdvara som ska installeras.
7

Stäng huven. Placera rampen stift trimplatta över stiften sticker upp ur huven. Utformningen av trimplatta kommer att variera beroende på märket på huven stift du har valt, så konsultera hood-pin instruktioner för detaljerna. Märk där trimplatta skruvhålen radas upp med huven. Var noga med att sätta målare tejp på huven innan borrningen. Borra de lämpligt stora hål med en borrkrona. Skruva trimplatta på huven med den medföljande hårdvaran. Skjut de kvarhållande stiften genom hålen i stiften för att hålla huven stängd. För att öppna huven, skjut låssprintarna ut och öppna motorhuven till öppet läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88348.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.