Hur man tar bort Torsion Keys på en Chevy Colorado

Den främre hjulupphängningen på en fyra-hjulsdrivna Chevrolet Colorado använder torsionsstänger att stödja vikten av lastbilen. Dessa torsionsstänger hålls på plats av torsion nycklar, som monterar på baksidan av baren och håll den på plats med en justerbulten på ramen. Om du någonsin vill höja upp den främre hjulupphängningen på din Colorado, är en metod för att ta bort nyckeln och installera ett lyft nyckel. Innan du kan göra det, men du måste ta bort den gamla nyckeln. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Krängningshämmare borttagningsverktyg
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

i parkeringsbromsen och lyft upp den främre delen av Colorado med domkraften. Ställ pallbockar under ramen och ta bort domkraften. Ta bort hjul och däck från lastbil med däck järn.
2

Leta torsionsstaven tvärbalk under hytten i Colorado. Installera torsion verktygsfältet borttagning på knölen på torsionsstång knappen i mitten av tvärbalken. Dra verktyget på plats med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag.
3

bort torsion regelstång justering på tvärbalken med 1/2-tums Ratchet och uttag. Sakta bort torsion verktygsfältet borttagning med 1/2-tums Ratchet och uttag.
4

Dra torsionsstång mot bakdelen av trucken för att frigöra kilarna som håller stången till nedre länkarm . Dra aggregatet bakåt fram emot att dra torsionsstången ur tvärbalken. Ta nyckeln torsionsstång utanför torsionsstång hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88919.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.