92 Accord Xenon Ground Effekter

Xenon gör marken kit effekt kropp från polyuretan för hållbarhet och stil . De designar sina byggsatser att använda så många av de fabriksmonterade bultarna och bilagor som möjligt för att underlätta installationen . Den frontspoilern , sidokjolar och bakre valens kan allt målas för att matcha utseendet på bilen för en fabrik lager look . För alla sina marken effekter , rekommenderar Xenon professionell installation för att få bästa utseende och passform . Främre stötfångare

Xenon ger två stilar av främre stötfångaren , eller luft dammen , för en 1992 Honda Accord . Den första modellen kommer att passa ett 1992 tvådörrars eller fyrdörrars Honda Accord , och 5331 versionen kommer att passa vagnen Accord stationen . Varje modell finns i fyra olika utföranden .
Sidokjolar

Som med den främre stötfångaren luft dammen , gör Xenon två olika kjolar modell sida för kombi och för tvådörrars och fyrdörrars avtalen . Det finns fyra olika stilar av sidokjolar att välja mellan , alla med olika utseende . De alla kostar ca 150 dollar beroende på den exakta säljaren , och de listas på $ 200 ett par MSRP .
Rear Bumper

bakre stötfångare , eller bakre valens , är noterat runt $ 400 och finns i fyra olika stilar . Den bakre valens fullbordar utseendet markeffekt av Honda Accord och avslutar utförandet utseendet på bilen . Denna bakre valens är tillgänglig som en del av ett kit med sidokjolar och frontspoilern tillsammans .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88940.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.